Viikon turkulainen Pekka Kuusniemi

 

Kuusniemi eurooppalaisti Elovenan
 
Raisio Oyj:n toimitusjohtaja Pekka Kuusniemellä on ollut selvät sävelet siinä, mihin suuntaan tuota alueen johtavaa elintarviketeollisuusyritystä luotsataan. On sanottu hyvästit seikkailulle makeisbisneksessä ja muille rönsyille, tavoitteeksi on otettu pärjätä terveellisten tuotteiden markkinoilla. Lippulaiva on vanha tuttu Elovena, jonka mielikuva on uudistettu. Aiempi, vähän sosialistisen realismin ihanteiden näköinen, kansallispukuinen  neito on nyt euroopansiniseen kolttuun verhoutunut polkkatukka. Kuvalla ei myydä vain kaurapuuroa,  tarjolla on myös Elovena-välipalakeksiä, kaurajuomaa ja suuri määrä erilaisia kauravälipaloja. Tavoitteena on lyödä läpi Euroopan markkinoilla. Kaura on Raision kultasuoni. Raision kaupungin keskustaan valmistui kaksi vuotta sitten yhtiön uusi tehdas, jonka kyky käsitellä kauraa raaka-aineena on omaa luokkaansa. Jotain Raisio Oyj:n talouden vahvuudesta kertoo, että 45 miljoonan tehdasinvestointi maksettiin riihikuivalla rahalla suoraan kassasta.
Kuusniemellä tuli kesällä täyteen kuusi vuotta Raision johdossa. Aiemmin hän oli hanahommissa, Oras Groupin toimarina. Tullessaan Raisioon hän kertoi olevansa iloinen siitä, että maailmalla reissaaminen loppuu. Oli kuulemma kuin kotiinsa olisi tullut. Mies tuntuu viihtyvän, eläkevuosiin on vielä kymmenen vuotta matkaa.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa