Uutissi Turust 30.10 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutislumppurina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Viitala oli käyny viulukonserttoo kuuntelemas ja huamannu yleisöj joukos Dennis Rafkinin ketä oli kyyneliin saakka liikuttunu. Kun oli syytä kysytty ni Dennis oli sanonu et oli niin liikuttavan hiano pizzacato-osuus.
ooo
Turun Sanomas oli et jo neljä kaupunkinvaltuutettuu on saanu potkut ryhmistäns. Tiarustelimme katukallupis et mitä täst on ajateltava. Kaikkest yleisin vastaus oli et see on hyvä alku.
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen oli käyny Tampereentiän Prisman Alkos kysymäs et onk siäl sitä hulluviinii mist nimpal kohkata ja vohkata.
ooo
Suamen syrjäsemmil hyvivvointialueil on yleistynyt yllättävä vakava sairausoireyhtymä. See on niin sanottu paskahalvaus minkä päättäjät on saane kun on kuulle kuimpal keikkalääkäri maksaa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa