Viikon turkulainen Marjo Sjöroos

 

Mallimamma tuntee nätit plikat

”Nätei plikoi ku pairan knapei”. Näin kuvattiin turkulaisen naiskauneuden yleisyyttä vuonna miekka ja kilpi. Ihan niin kauan ei ole siitä, kun tälle ominaisuudelle tarkan silmän omannut Marjo Sjöroos perusti oman mallitoimistonsa. Takana oli omakohtaista alan kokemusta: Marjo aloitti itse mallina jo 16-vuotiaana. Fashion Team syntyi vuonna 1988 ja sitä pidetään yhä yhtenä maan johtavista alan yrityksistä. Vuoden yrittäjä -palkintokin on tälle menestyksekkäälle muotialan firmalle napsahtanut.
Mallimammaksi nimitetyn Marjon tallin kautta on vuosien varrella ponnahtanut julkisuuteen ja myös missikisojen palkintopalleille valtaisa joukko kaunottaria.
Marjo Sjöroosin silmää  uusien kykyjen löytämisessä pidetään uskomattomana. Hän on itse sanonut, että pelkkä ulkoisen olemuksen perusteella luotu mielikuva on usein väärä. Ihmistä ei pidä tuomita ennen kuin häneen on tutustunut. Rumaa ihmistä ei Marjon mukaan ole olemassa, hän inhoaa koko ruma -sanaa. Meitä kirveellä veistettyjä lohduttaa kauneuden asiantuntijan vakuutus siitä, että jokaisessa meissä on jotain kaunista.
Hengellisyyden ja kauneusbisneksen välillä ei syvästi uskonnollinen Sjöroos näe ristiriitaa. Hän toimii aktiivisesti Turun helluntaiseurakunnan jäsenenä.

Kuva: HS/Bo Stranden

 

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa