Uutissi Turust 4.9 -Ei virallisi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisrustiikkina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Paikallisen yksityisen tiänhoitokunnan vuasikokous pirettiin tosa. Keskusteltiin et mimmonen pinnote laitetaan seuraavaks. Asvaltti voitti ylivoimasel enemmistöl. Ollenkaan ei annettu soraääniä.
ooo
Saaristomeren pualest tehtiin miälenilmaus kun sukeltajat kävi upottamas meren pohjaan vessanpöntön. Saaristomeren tilast kertoo pal see et pönttö tahraantus niin äkkii et oli sukellettava ja viätävä vessaharja viäreen.
ooo
Sosialiremokraatit on valinne uuren pualuejohron ja pualuesihteerikin vaihtus. Sitä kyseltiin et mimmosii tehtävii täl pualueihteeril on ja se ainakin torettiin et hän käy kaikellaisis kissanristiäisis.
ooo
Ruatsi oli voitokas yleisurheilumaaottelus mikä osottaa maan ulkopoliittiselt johrolt harkitsemattomuutta. Ei kannattais niiv vaan ruveta uhittelemaan Nato-maan kans.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa