Uutissi Turust 7.1.2016

turust-talvitarjouksia

Uutissi Turust. uutiselohopeana hyytymäs Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Nuarisol on kummallinen tapa sanno et kaik on ihaj jäätävää. No. Kerrankiv voi sanno et lausunto on kohrallans jos ilmoist puhuta.
ooo
Päivän kilpailukysymys. Ilmaner risteily Turust Oopuun sil ketä arvaa kumpi hyytyy aikasemmi, Föli vai föri.
ooo
Yks Koskiner Raunistulast minkä mää hyvin tunnen sanos et isontunu eturauhanej ja kova pakkane on huano yhristelmä. Kusi ei jääry kaarel vaan tapiks.
ooo
Monil pohjois-Afrikast Pohjois-Eurooppaan tulevil nuaril miähil esiintyy vakavii oirei. Ne alkaa kouristella.
ooo
Kovin on kauhisteltu sitä et moni suamalainen elää kuplas. No. Tepsin potkupalloilijat ei ainaka. Niitten kupla Poropellos hajos pakkases.
ooo
Terve siv vaa[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/240836594?secret_token=s-HLyVg” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa