Uutissi Turust 13.1.2016

turust-talvitarjouksia
Uutissi Turust. Uutistankkerina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kimi Räikkönen ol listattu Sveitsin kaikkest rikkaampien asukkairej joukko. Hän oj jopa niiv varakas et voi juustofondyykin sulattaa kolmen tähren jalkkariin eikä mihenkän peruspontikkaan niinkutavalliset sveitsiläiset.
ooo
Nämät ulkomaankiälen ääntämykset on aika vaikioi. Ajatelka nyt totakin kuimpal loimaalaissi koripalloharrastaji on hävettäny kun on pitäny selittää et Helsinkin Sii-Kullit on nousus.
ooo
Adolf Hitlerin Taisteluni kirja on ilmestyny Saksas. Matti Vanhanenkin kenel on liävää tankkailuvaikeut on meinannu et hän vois elämäkerran kirjottaa kirjottaa. Kirjan nimi olis tiätty Toisteluni.
ooo
Suamalaishiihtäjät on harjotelle happinaamari naamal ja pullot seljäs. On epävarmaa et onk täst menetelmäst apu jos hiihretään paljo merepinnnan yläpualel. Tosi paljo auttaa jos hiihretään merenpinnnan alapualel.
ooo
Nästuuki on hyäryllinen jos on limaa nokas. Jos sitä on koko pääs ni sillo tarvitaan nääs-tuuki.
ooo
Terve siv vaa
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/241780360?secret_token=s-AjAnf” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa