Uutissi Turust 18.1.2016

turust-talvitarjouksia

Uutissi Turust. Uutispunkkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kansanerustaja Kike Elomaa on tunnettu sotaveteraanien sympatiseeraaja. Talvisoran sankarien ihailu meni hänen osallas niin pitkäl et viime viikon pakkasil hän kaatus.
ooo
Niämi oli viäty Frouvan toimest kattomaan Carmina Buranaa. Niämi sanos et osuva nimi. Kolme Buranaa piti syärä ennenku migreeni helpotti.
ooo
Erikoisluakist puheenollen Mäkinen sanos et hän oli erikoisluakal aikanas. Melkkest kaik luakkakaverit oli jollan taval erikoissi.
ooo
Iranin pakottei poisteta ja nyp pitäis öljyn hinnan syäksyy. Suamen hallitus rauhottelee et ei ol syytä paniikkiin, asial ei tiätystenkän ov vaikutust pensan hintassen.
ooo
Tämä instakrammi on nimpal sekottanu ihmissi et Tintås oli kyyppari käyny hualestuneena kyselemäs asiakkaalt et onk jottav vikaa teirän annokses kun ette o siit viäl ottanu kuvaa.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/242436614″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa