Uutissi Turust 25.1.2016

Uutissi Turust. Uutissankkerina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Simmonenkin on kuulemma Lontoos suunnittelun alla kun venäläinen teehuane. Valikoimas on ainakin Liptonii, Eartl Greytä ja poloniumii.
ooo
Toni Niäminen ketä on ajat sitte lopettanu suksil touhumisej ja siirtyny ravivalmentajaks ja ohjastajaks on yllättäen ilmottautunu mäkihypyn SM-kisoihin. Ei sitä ihmeenä piretä. Mut see olis ihme jos see hyppäois sen hevosen kans.
ooo
Hämeenlinnan suunnal oli nähty kirkkaasti välähtäny kappala mikä oli joko meteoriitti tai meteori. Metereoloki see ei voinu olla kun nee ei yleensä o koviv välkyi.
ooo
Tom of Finland eläväänkuvaan haetaan avustajii. Hakemuksen liitteeks tartee laittaa kokovartalokuva ittestäns speedo alushousuis. Tehokeinona voi käyttää avomaan kurkkuu minkä laittaa niihin housuihin. Lisävinkki. Kannattaa laittaa etupualel.
ooo
Mont kertaa väitetään ettei urheilus samal taval saa kontaktii yleisön kans kun kulttuuritilaisuuksis. No, ainaki Jari Matti Latvala oli Montte Carlos onnistunu yleisöerikoiskokeel koskettamaan ainakin yhtä katsojaa.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/243659898?secret_token=s-3rS0A” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa