Uutissi Turust 25.1.2016

Uutissi Turust. Uutissankkerina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Simmonenkin on kuulemma Lontoos suunnittelun alla kun venäläinen teehuane. Valikoimas on ainakin Liptonii, Eartl Greytä ja poloniumii.
ooo
Toni Niäminen ketä on ajat sitte lopettanu suksil touhumisej ja siirtyny ravivalmentajaks ja ohjastajaks on yllättäen ilmottautunu mäkihypyn SM-kisoihin. Ei sitä ihmeenä piretä. Mut see olis ihme jos see hyppäois sen hevosen kans.
ooo
Hämeenlinnan suunnal oli nähty kirkkaasti välähtäny kappala mikä oli joko meteoriitti tai meteori. Metereoloki see ei voinu olla kun nee ei yleensä o koviv välkyi.
ooo
Tom of Finland eläväänkuvaan haetaan avustajii. Hakemuksen liitteeks tartee laittaa kokovartalokuva ittestäns speedo alushousuis. Tehokeinona voi käyttää avomaan kurkkuu minkä laittaa niihin housuihin. Lisävinkki. Kannattaa laittaa etupualel.
ooo
Mont kertaa väitetään ettei urheilus samal taval saa kontaktii yleisön kans kun kulttuuritilaisuuksis. No, ainaki Jari Matti Latvala oli Montte Carlos onnistunu yleisöerikoiskokeel koskettamaan ainakin yhtä katsojaa.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/243659898?secret_token=s-3rS0A” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!