Uutissi Turust 1.2.2016

Uutissi Turust. Uutispantterina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun hyvät underground-perinteet jatkuu. Merivoimatten esikunta on hylkäämäs Heikkilän kassut ja muuttamas maanalasiin tiloihin.
ooo
Sähköyhtiö Caruna on korottamas siirtohintojans jopa kolmanneksel. Syy on see et siirtäminen on aivvaan monimutkasempaa. Vallankin voittojen siirtäminen veroparatiiseihin.
ooo
Kymmenkunta ihmist joutus turkulaisravintolast hoitoon henkenahristuksen tähren. Tämä on vähäpätöst sihev verrattuna mimmonen oli meininki Ravintola Uures Apteekis ennen tupakkalain voimaantulemist.
ooo
Luastarinmäen palontakases museorakennukses kärys välipohja mut saatiin sammuma. Syttymissyy on epävarma mut sitä on turha taas alka vänkämä et Hellmannin piika olis lampun nurin potkassu.
ooo
Jääkiakkoilija Alexanteri Parkkovi on ollu julkisuures kun veneili Karibial kuuluisan niin sanotun povipommin kans. Luannollinen seuralaisev valinta. Kiakos joutuu liian pal kattelema simmosii tyypei kenel on takki tyhjä.
ooo
Terve siv vaa
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/245105259?secret_token=s-iFP98″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa