Uutissi Turust 6.7.2020

Uutissi Turust. Uutispiispanmunkkina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Taas saa ajella Ruatsin pualel risteilemä kunhan ei vaan poistu paatist Tukholmas. Kaikkest tärkiämpi asia monil Turust lähtevil sisämaan turisteil kumminkin on taas mahrollist bongata. See ei o tuamiokirkon torni vaan nuuskatorni.
ooo
Montlai miälenosotust nähtiin vormulakisois. Osa polvistus jo enne lähtöö. Kimi otti kaikkest kovimmal linjan ja purotti protestiks yhren renkaan kesken kisan.
ooo
Hjallis Harkimol ei käy tuuri korttien kans. Ensin hän myi jokerit. Sit meni kokoomuksej jäsenkortti Ja nyt meni ajokortti. Koht peljätään et on koko pakka kuivumas.
ooo
Kulttuuriuutissi. Kriitikot on arvelle etukäteen et minkä tasonen voi olla luakkakokous kolme -eläväkuva. On torettu et mitä enemmän jatko osii tehrään ni sitä luakattomammaks menee.
ooo
Yksin jätettyä ihmistä kohtaan sitä tuntee aina empatiaa. Niin kuin nyt sitäkin tyyppiä, joka koettaa turkulaisen kauppakeskuksen käytävällä myydä Hesarin tilauksia.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.



+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa