Uutissi Turust 13.7.2020

Uutissi Turust. Uutislakeijana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun kaupunkin projektijohtamisen psykolokiaa on selvitetty. Yks Hanski Uitult oi selvittäny et käyttöön on otettu hahmopsykolokian kolmas taso. Ensmänen taso on oivallus. Toinen taso on yritys ja erehrys. Ja Turus käytös oleva kolmas taso on ylitys ja erehrys.
ooo
Ameriikas on demokraatit ilmottane et hee ei millään kestä kattoo Trumpin naamaa enä toisel kaurel. Trumppi otti noppiasten opiksens ja rupes käyttämä maskii.
ooo
Raumal oli poliisil toiminnallinen ehtoo ollu ku poliisi oli hypänny mere rosvon peräs ja sulavast uinu tämän kii. Voiraankin sano et Raumal on liukuva poliisi.
ooo
Lokakuus on tarkotus äänestä et kumpi on suasitumpi kappala Katri-Helenan vai Daruden. On tosin ehrotettu et sovittais tasapelist ja voittokappalaks nimettäis ”Katson autiota Sandstormia”.
ooo
Britt Mari Juup on perustanu palvelun misä hän kuljettaa kyykärmeksii poies ihmisten tonteilt. Hän sanos et homma sujuu luantevasten ku hän on eläinsuajeluyhristyksen käänteis tottunu kaikellaise myrkyllise toiminta.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa