Uutissi Turust 13.7.2020

Uutissi Turust. Uutislakeijana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun kaupunkin projektijohtamisen psykolokiaa on selvitetty. Yks Hanski Uitult oi selvittäny et käyttöön on otettu hahmopsykolokian kolmas taso. Ensmänen taso on oivallus. Toinen taso on yritys ja erehrys. Ja Turus käytös oleva kolmas taso on ylitys ja erehrys.
ooo
Ameriikas on demokraatit ilmottane et hee ei millään kestä kattoo Trumpin naamaa enä toisel kaurel. Trumppi otti noppiasten opiksens ja rupes käyttämä maskii.
ooo
Raumal oli poliisil toiminnallinen ehtoo ollu ku poliisi oli hypänny mere rosvon peräs ja sulavast uinu tämän kii. Voiraankin sano et Raumal on liukuva poliisi.
ooo
Lokakuus on tarkotus äänestä et kumpi on suasitumpi kappala Katri-Helenan vai Daruden. On tosin ehrotettu et sovittais tasapelist ja voittokappalaks nimettäis ”Katson autiota Sandstormia”.
ooo
Britt Mari Juup on perustanu palvelun misä hän kuljettaa kyykärmeksii poies ihmisten tonteilt. Hän sanos et homma sujuu luantevasten ku hän on eläinsuajeluyhristyksen käänteis tottunu kaikellaise myrkyllise toiminta.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!