Uutissi Turust 27.7.2020

Uutissi Turust. Uutishurmurina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Runosmäes on simmonen Roope niminen koira ketä kerää tyhjii tölkei joka päivä ja ilahruttaa emäntätäns kovi. Hänen vastakohtakin on olemas. Yks Rampe ketä asuu Nättinummes hakee mäyräkoirallisen täysii tölkei kaupast joka päivä ja vihastuttaa emäntätäns kovi.
ooo
Peuroi on nimpalkauhiast et maakuntassen on myännetty jo parikymment tuhat kaatolupa. Pualituttu riistamiäs sanos et niit elukoi on kyl nimpal et ei niit millän kaikki kerki kaatama, osa on pakko ampuu pystyyn.
ooo
Hoitajiks tekeytyne huijarit yritti tunkeutu ikäihmisen kottin Turus. Olis saattanu onnistuukki mut ikäihmine kiinnitti huamioo poikkeusaiassen. Ei se kyynelkuvioil tatuoitu kalju viäl mittä eikä suupiäles kärynny sätkä mut se kummastutti et ei ollu rumii crocsei jalas vaik piti olla hoitajii
ooo
Tepsin potkupallo on saanu jonkun Tintin valmentajaks. Kopis oli sanottu et kyl olis leppäkerttu otettu mialummin ku sil olis ollu valmiiks pistei.
ooo
Miätelause Turun yliopiston luannontiäteitten talon naistev vessan seinäst: Ennenku sää löyrät komian prinssi sun täytyy suurella tavallisen mont sammakkoo.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa