Uutissi Turust 3.8.2020

Uutissi Turust. Uutiskuhilaana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun rakennusvalvontapäällikön viran hakuaika katkastiin vahinkos kaks viikkoo etuajas. Äijät torimontun kulmal kyl käkätti et ei see vahinko ollu; tahrottiin vaan katkasta haku ennenku alkaa tulla pätevii hakijoi.
ooo
Netis on alettu levittämä simmost huijausviästii misä muka olis voittanu tonnin jos klikkaa jottal linkkii. Varotan klikkaamast ja samal ilmotan et viästin laatija on voittanu ilmasen Aurajoen ylityksen Föril omas nimikkopaikas. Mikä on narus Förin peräs.
ooo
Turun A-klinikka on perustanu oman vertaistukiryhmän niil kenel on pakkomiälle laittaa Feispuukkiin kuvii siit et mimmosii siänisaaliita on saatu. A-klinikka korostaa et pakkomiälteest ei voi päästä eroon mut sen toteuttamist voi hillitä. Kalansaaliskuvien jakamiseen ei kyl auta mikkä.
ooo
Tepsin potkupallomiähet sai lopultanski maalei tehryks ku matkustetti tarpeeks pohjose. Kopis oli sanottu et ei täl menol olis kelläm mittän sitä vasta et seuraava peli olis Ivalos.
ooo
Kiiteltiin muuten kovin TPS:n uutta valmentajaa Tintti Johanssonii ketä ohjas Rovaniämel pelii huitomal voimakkkaasten ja sen perusteel osas äijät tehrä maalei. Torellisuures oli vaan pirust hyttysii ja pakko huitoo ku ei karanteenin tähren päässy koppiin suaja.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!