Uutissi Turust 10.8.2020

Uutissi Turust. Uutistankkerina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Monis ammateis on jouruttu totuttelema sihen et osa tehtävist on tehtävä etänä. Tänäpä oli uutisis et poliisikkin suarittaa suuren osana lamautuksist etänä.
ooo
Turun kaupunki suasittaa et joukkoliikentees olis käytettävä maskei vallanki sillon ku ollaan piänes tilas ja matka kestää kauan. Kaikest päätellen suasitus siis koskee erityisest funikulaarii.
ooo
Joku tyyppi oli putkast päässy ja saman tiän kiskonu pellit kii ja hypänny Aurajokken ilkitemulkite pulikoima. Uintiurheilun asiantuntijoirem mukka hänen uintityyli oli ollu lähinnä 400 metrin sekavauinti.
ooo
Yks Aittokoski on huamauttanu et vanha kunnan nimi Halikko olis uusien suasitusten tähren muutettava muatoon Älä ny ihmees hali.
ooo
Valko-Venäjäl on vaalit piretty kireis tunnelmis. Sitä on kysytty et mikä ero on Venäjäl ja Valko-Venäjäl. Se on joksenskin sama ku kärpässiänel ja valkosel kärpässiänel.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!