Uutissi Turust 10.8.2020

Uutissi Turust. Uutistankkerina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Monis ammateis on jouruttu totuttelema sihen et osa tehtävist on tehtävä etänä. Tänäpä oli uutisis et poliisikkin suarittaa suuren osana lamautuksist etänä.
ooo
Turun kaupunki suasittaa et joukkoliikentees olis käytettävä maskei vallanki sillon ku ollaan piänes tilas ja matka kestää kauan. Kaikest päätellen suasitus siis koskee erityisest funikulaarii.
ooo
Joku tyyppi oli putkast päässy ja saman tiän kiskonu pellit kii ja hypänny Aurajokken ilkitemulkite pulikoima. Uintiurheilun asiantuntijoirem mukka hänen uintityyli oli ollu lähinnä 400 metrin sekavauinti.
ooo
Yks Aittokoski on huamauttanu et vanha kunnan nimi Halikko olis uusien suasitusten tähren muutettava muatoon Älä ny ihmees hali.
ooo
Valko-Venäjäl on vaalit piretty kireis tunnelmis. Sitä on kysytty et mikä ero on Venäjäl ja Valko-Venäjäl. Se on joksenskin sama ku kärpässiänel ja valkosel kärpässiänel.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa