Uutissi Turust 17.8.2020

Uutissi Turust. Uutisvibraattorina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun kentäl on koronatestauksis kovempi linja ku Helsinki Vantaal. Johtuu ihan kulttuurieroist. Turus kysytään ensmätteks et ”ei sul mittän koronaa o” ja ku hämmentyny matkailija sanoo et ”mist sää sen voit tiätää” ni heti pannaan karanteeni pääl ku kerrar rupes vastaav väittämä.
ooo
Kalevan kisat pirettiin Turus eikä siäl kovim mones lajis ihan kansaivväklisel huipputasol menty. Ike Kanerva on sevverran saanu ireaa et hän on tiättäväst Kansaivvälisel Olympiakomiteal ehrottanu et arvokisois lajivalikoimasen lisättäis naisten 4 kertaa 100 metrin aitajuaksuviästi.
ooo
Jos koronamaskin ottaa poies vaik syämisen ajaks, ei ohjeirem mukka saa käyttää samaa maskii uurestas. Hati oli tiätävänäs et Tampereel on keksitty tähän helppo ratkasu. Käytetä simmosi maskei, misä on suun kohral reikä. Voi syärä, juara ja polttaa paperossi ilman et maski haittaa
ooo
Yleisötapahtumien järjestelyist olen pannu merkil et niiren juantajil ei useinka o minkäällaist kuuluttajan suajaa,.
ooo
Turkulaine kiakonheittäjä Daniel Stooli joutus kummallisen kohun keskel ku hänen kilpailija protestois siit et Stoolin sortseis oli reikä ja heitot olis sentähren hylättävä. Tämä kilpailija sanos et on sopimatont et kiakkokisois voi vilahrukselt nährä moukarin.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa