Uutissi Turust 17.8.2020

Uutissi Turust. Uutisvibraattorina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun kentäl on koronatestauksis kovempi linja ku Helsinki Vantaal. Johtuu ihan kulttuurieroist. Turus kysytään ensmätteks et ”ei sul mittän koronaa o” ja ku hämmentyny matkailija sanoo et ”mist sää sen voit tiätää” ni heti pannaan karanteeni pääl ku kerrar rupes vastaav väittämä.
ooo
Kalevan kisat pirettiin Turus eikä siäl kovim mones lajis ihan kansaivväklisel huipputasol menty. Ike Kanerva on sevverran saanu ireaa et hän on tiättäväst Kansaivvälisel Olympiakomiteal ehrottanu et arvokisois lajivalikoimasen lisättäis naisten 4 kertaa 100 metrin aitajuaksuviästi.
ooo
Jos koronamaskin ottaa poies vaik syämisen ajaks, ei ohjeirem mukka saa käyttää samaa maskii uurestas. Hati oli tiätävänäs et Tampereel on keksitty tähän helppo ratkasu. Käytetä simmosi maskei, misä on suun kohral reikä. Voi syärä, juara ja polttaa paperossi ilman et maski haittaa
ooo
Yleisötapahtumien järjestelyist olen pannu merkil et niiren juantajil ei useinka o minkäällaist kuuluttajan suajaa,.
ooo
Turkulaine kiakonheittäjä Daniel Stooli joutus kummallisen kohun keskel ku hänen kilpailija protestois siit et Stoolin sortseis oli reikä ja heitot olis sentähren hylättävä. Tämä kilpailija sanos et on sopimatont et kiakkokisois voi vilahrukselt nährä moukarin.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!