Uutissi Turust 24.8.2020

Uutissi Turust. Uutishipsulina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun tuamiokirkon eres on ollu anniskeluravintola kesän ajan ja hyvin on menny rinnakkainelo pyhäkön kans. Siin huhus ei ehrottomast o mittän perä et joku asiakas olis pyhäaamust käyny ehtoollisel sitä varten et siäl saa niin sanotun tasottavan.
ooo
MTK:n tupaillois kiärtää huhu minkä mukkan simmonen teeveesarja on valmisteil misä tehomaatalouren vastustajat ja city-ihmiset kilpailee keskenäs siit ketä keksii eniten tiloil uusii rajotuksii ja määräyksii. Tyänimi olis ”Maajussille sorsija”.
ooo
Ja ku huhuilema ruvettiin ni väitetään sitäki et sosiaalidemokraattinen pualue olis perustanu palvelun simmosil kenel on vaikeuksii pitää kämppä siistinä. Pualuetoimistolt voi tilata konMarin.
oo
Tami Tamminen on pualustanu Valko-Venäjän diktaattori Lukashenkoo sil perusteel et Lukis on kova lätkäjätkä. Muistutetaan et kova oli Nurmisen Pasiki. Mut niiv vaan kaatus.
ooo
Aatelkaas muuten kuiv vaarallinen laji on ammattinyrkkeily. Kun joku satakilonen keiju mojauttaa sua keskelle nenää pesemättömällä hanskalla, voi siit tarttuu korona.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa