Uutissi Turust 24.8.2020

Uutissi Turust. Uutishipsulina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun tuamiokirkon eres on ollu anniskeluravintola kesän ajan ja hyvin on menny rinnakkainelo pyhäkön kans. Siin huhus ei ehrottomast o mittän perä et joku asiakas olis pyhäaamust käyny ehtoollisel sitä varten et siäl saa niin sanotun tasottavan.
ooo
MTK:n tupaillois kiärtää huhu minkä mukkan simmonen teeveesarja on valmisteil misä tehomaatalouren vastustajat ja city-ihmiset kilpailee keskenäs siit ketä keksii eniten tiloil uusii rajotuksii ja määräyksii. Tyänimi olis ”Maajussille sorsija”.
ooo
Ja ku huhuilema ruvettiin ni väitetään sitäki et sosiaalidemokraattinen pualue olis perustanu palvelun simmosil kenel on vaikeuksii pitää kämppä siistinä. Pualuetoimistolt voi tilata konMarin.
oo
Tami Tamminen on pualustanu Valko-Venäjän diktaattori Lukashenkoo sil perusteel et Lukis on kova lätkäjätkä. Muistutetaan et kova oli Nurmisen Pasiki. Mut niiv vaan kaatus.
ooo
Aatelkaas muuten kuiv vaarallinen laji on ammattinyrkkeily. Kun joku satakilonen keiju mojauttaa sua keskelle nenää pesemättömällä hanskalla, voi siit tarttuu korona.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!