Uutissi Turust 31.8.2020

Uutissi Turust. Uutisartisokkana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ohikukulkijat on ihmetelle et rakenteil oleva uus hotelli Börssi näyttäis olevan ympäristööns nähren vinos. Rakennusyhtiö tiarottaa et Börssi on kyl suaras mut sil ei voi mittän et muu Turku ei o ihan vatupassis mist tämä näköharha johtuu.
ooo
Purkkiruaka eli Jalostajan hernekeitto ja lihapullat tuli markkinoil 1952. Urpo on huamannu et nykynuariso jatkaa perinnettä. Purkkiruaka on vaan liukkaampaa- sitä sanota nykyäns energiajuamaks. Urpo oli aamulenkil huamannu et monel koululaisel on matka-aamiaine fölis juur tämmösenä purkkiruakamuatosena.
ooo
Bayer on laajentamas ehkäsytuatetuatantoo Turus ja sanotaankin et Turust on tullu maailman ehkäsypääkaupunki. Tampereel jo tiätty riakutaan et turkulaisuuren ehkäseminen onkin kovin kannattettavaa.
ooo
Saaristo Open nähneet lukiolaiset sanos et ihan kivaa oli ja et nimpal virkistys et ei me miäli matalaks vaik taas maanantaina näkee sen kuivanmaan open.
ooo
Poliisi on ruvennu vaatima et paateis olis oltava merikartta vaik on kuin keepeässät käytös. Ekonomi Karlssoni sanos et niil ei kelvannu serkult Korffult tullu maisemakortti misä kyl oli Välimerest ihan selvä kartta.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!