Uutissi Turust 7.9.2020

Uutissi Turust. Uutispohjaonkena VähäHeikkilä morjens.
ooo
Annika Saarikko on valittu kepun puheejjohtajaks pualuekooukses mikä pirettiin osittain etänä. Varsinkin siltä osin oli etäjärjestelyt et Katri Kulmuni ja Saarikko oli aika etäisii toisillens.
ooo
Eerikal ja Dannyl on tullu bänät. Huhujem mukkan tämä johtuu siit et Danny ov vaihtanu nuarempaan. Myäs tämän uuren morsiamen vanhemmil on tarkotus käyrä esittäyttymäs. Sit kun morsmaikun isäukko pääsee armeijast lomil.
ooo
Loimaalaisen jättipottilottovoittajan henkilöllisyyrest kiärtää paikkakunnal huhui. Vahva epäilty on yks alastarolainen isäntämiäs ketä ei toristetusti varastanu pankist kynää vaik se ei ollu kettinkil kii pöyräs.
ooo
Finlanderssien Lapin kiartue meinas loppuu alkuuns ku heir bussi syttys palama Kempelees. Onneks saatiin soittopelit pelastetuks ja muit muutoksii ei tullu keikkaohjelmaan ku see et päätettiin keikat alottaa suasikkitangol ”Tulenliekkinä luokses saavun”
ooo
Yks tuttava epidemiologi on niin tyähöns sitoutunu et hänen fillarissanskin on tartuntaketjut.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!