Uutissi Turust 14.9.2020

Uutissi Turust. Uutisantipioottina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
SM-liigan tilastointiin on tullu simmosii muutoksii et et tehopisteiren ja torjuntatilaston lisäks ainakin Mikkelin Jukureiren kohral tilastoiraan ro -luku.
ooo
Liadon kirkos tehdään sisäremontti ja vanhat lattiaan pultatut penkit myyrään huutokaupal. Tilal tuadaan siirrettävät tualit. Tämä muutos johtuu liatolaisten käyttäytymisest seurakuntavaaleis. On huamattu et siäl on tosi pal liikkuvii äänestäjii.
ooo
Impivaaran uimahallis oli lauteil puhe et ei o kovim monet rouvat simmosii kun tykkää kovist löylyist. Harvianaisii ne on .
ooo
Seppo Räty on ehrottanu et järjestettäis keihääheitos itä-länsi maaottelu. Luultavast hän perustelee kilpailun tarvetta sil et Vaasa on paska maa.
ooo
Ja loppuun simmonen ilosanoma et olen taas julkassu uuren Uutissi Turust -kirjan. Sen numero on jo 22 ja alaotsikko Koronasällin spesiaali. Opus on nyt myynnis tämän sivuston verkkokaupas. Tarjous on voimas: saat kirjan tätä kaut tilaamal kympil eli postimaksun verran rapattii.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!