Uutissi Turust 21.9.2020

Uutissi Turust. Uutisroitterina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Viheriäiset on pitäne pualuekokoust ja simmosii päätöksii kai siält ainakin tuli et erelleenkin vastusteta valkoposkihanhiparvien ampumist. Vallankin siin tapaukses et ne on pilves.
ooo
Mika oli huamannu et budjettiriihen takahuanees piretään hys hys neuvottelu piänemmist asioista. Se on semmoinen budjettihiiri.
ooo
Pualituttu veturikuski sanos et jos ammoniakkivaunu räjähtää ni ihmine kualee enneku ehtii kissaa sanoo.
Tämä on tiätty ymmärrettävää mut jäi epäselväks et minkä tähren sillon pitäisi sanoo kissa?
ooo
Uus miss Suami on valittu. Tiättäväst koronan aiheuttaman maskipakon tähren ja seksistiseks tuamitun uimapukukiarroksen tähren valintaa ei täl kertaa voitu tehrä ulkonäön perusteel ja valittiin se ketä oli kaikest taitava Kimbles.
ooo
Netis leviää tiato siit et on keksitty hittituate mikä sopii vallani kaikil partiotoiminnast ja Aku Ankast kiinnostuneil. Se on Sudenpentujen käsidesikirja.

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!