Uutissi Turust 21.9.2020

Uutissi Turust. Uutisroitterina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Viheriäiset on pitäne pualuekokoust ja simmosii päätöksii kai siält ainakin tuli et erelleenkin vastusteta valkoposkihanhiparvien ampumist. Vallankin siin tapaukses et ne on pilves.
ooo
Mika oli huamannu et budjettiriihen takahuanees piretään hys hys neuvottelu piänemmist asioista. Se on semmoinen budjettihiiri.
ooo
Pualituttu veturikuski sanos et jos ammoniakkivaunu räjähtää ni ihmine kualee enneku ehtii kissaa sanoo.
Tämä on tiätty ymmärrettävää mut jäi epäselväks et minkä tähren sillon pitäisi sanoo kissa?
ooo
Uus miss Suami on valittu. Tiättäväst koronan aiheuttaman maskipakon tähren ja seksistiseks tuamitun uimapukukiarroksen tähren valintaa ei täl kertaa voitu tehrä ulkonäön perusteel ja valittiin se ketä oli kaikest taitava Kimbles.
ooo
Netis leviää tiato siit et on keksitty hittituate mikä sopii vallani kaikil partiotoiminnast ja Aku Ankast kiinnostuneil. Se on Sudenpentujen käsidesikirja.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa