Uutissi Turust 28.9.2020

Uutissi Turust. Uutisrapparina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun Sanomas oli et perhesovun kannalt hyvä irea on juara lasillinen vettä sillon ku pualiso raivostuttaa ettei tulis sanottuu pahast. Yks Koskiska Raunistulast on jo viäty polil. Mahalaukku meinas revetä liiallisen vesimäärän tähren.
ooo
Saga palvelutalos asuu nimpal vanha rokkari et see muistaa viäl Led Zeppeliinii ennen soittaneen orkan mikä oli nimeltäs Hehkulamppu Zeppelin.
ooo
Simmonen huhu kiärtää netis et Vladimir Puuttinil olis ehrotettu Noopelin palkintoo. Ei tosin Noopelin rauhanpalkintoo. Mut kemian.
ooo
Ekonomi Karlssoni oli konjakkipualukkahyytelöö tehny mut erhettyny siin kohras misä santtiin et lisätään yks desilitra konjakkii ja hän oli laittanu vahinkos koko litran. Ei ollu säilöke hyytelöityny ennen ku pani pakkasee: siält hän sitä on ottanu kohmeisena ja aika hyvält on maistunu kun siilaa pualukat poies.
ooo
Ja loppuun kaupalline tiarote. Uutissi Turust osa 22 eli koronasällin spesiaali on nys saatavis. turust.fi -sivun nettikaupas on tarjous voimas; kotiinkuljetus ilmatteks eli kympil opus kottin saakka juur soppivast täsä ennen isänpäivää, sillon taas on hyvät lahjat tarpellissi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!