Uutissi Turust 28.9.2020

Uutissi Turust. Uutisrapparina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun Sanomas oli et perhesovun kannalt hyvä irea on juara lasillinen vettä sillon ku pualiso raivostuttaa ettei tulis sanottuu pahast. Yks Koskiska Raunistulast on jo viäty polil. Mahalaukku meinas revetä liiallisen vesimäärän tähren.
ooo
Saga palvelutalos asuu nimpal vanha rokkari et see muistaa viäl Led Zeppeliinii ennen soittaneen orkan mikä oli nimeltäs Hehkulamppu Zeppelin.
ooo
Simmonen huhu kiärtää netis et Vladimir Puuttinil olis ehrotettu Noopelin palkintoo. Ei tosin Noopelin rauhanpalkintoo. Mut kemian.
ooo
Ekonomi Karlssoni oli konjakkipualukkahyytelöö tehny mut erhettyny siin kohras misä santtiin et lisätään yks desilitra konjakkii ja hän oli laittanu vahinkos koko litran. Ei ollu säilöke hyytelöityny ennen ku pani pakkasee: siält hän sitä on ottanu kohmeisena ja aika hyvält on maistunu kun siilaa pualukat poies.
ooo
Ja loppuun kaupalline tiarote. Uutissi Turust osa 22 eli koronasällin spesiaali on nys saatavis. turust.fi -sivun nettikaupas on tarjous voimas; kotiinkuljetus ilmatteks eli kympil opus kottin saakka juur soppivast täsä ennen isänpäivää, sillon taas on hyvät lahjat tarpellissi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa