Uutissi Turust 5.10.2020

Uutissi Turust. Uutisruskaretkeläisenä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Altia ja norjalainen viinatehras on yhristymäs. Parmaharjun huru-ukot arveli et parhaimmas tapaukses voi käyrä niin et yhristymisen tuloksena suamalaishiitäjät sais käyttööns samoi tropei ku norjalaisekki.
ooo
Poliittiset kommentaattorit Sittarin kaffetiskil pohriskeli et mitä siit seuraa jos Turus alottaa repivän pormestarikamppailun? Ja totes et jonkullaisen Arven siit saa melko helpost
ooo
Presirentti Trumppi on kovin sairastunu ja inhimillisest on tiätty toivottavaa et hän tulis pian taas terveeks. Sitä ei monikaan kai toivo et hän palais entisellens.
ooo
Luannontiäteilijät on selvittäne et jos jos puus kasvaa 3,14 metriä pitkä jäkäläsieni, niin se voi hyvinkin olla piinaava ilmiö
ooo
Hei ja älkkä unhottako isäukkoo. Isänpäivä lähestyy ja see kaipaa Uutissi Turust kirjaa lahjaks. Helpost opuksen saa kottin saakka ilman postikului ku tilaa turust piste fi sivuston verkkokaupast tai suaraan mult nimmarin ja omistuksen kans varustettuna sähköpostil markku piste heikkila ät puutorinvessa piste fi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!