Uutissi Turust 12.10.2020

Uutissi Turust. Uutisbusterina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun kaupunki on talousvaikeuksiens tähren päättäny lomauttaa ylimmän virkamiäsjohtons. Asiast hermostunei rauhotellaan kovin et lomautukset lopetetaan ennen ku ehritään huamata niiren positiiviset vaikutukset kaupunkin toimintaan.
ooo
Amerikan vaaliväittely peruuntus ku Trumppi kiältäytys väittelemäst etänä. Hän sanos et ei o mittäj järke väitellä Bidenin kans jos ei o mahrollist tartuttaa sitä.
ooo
Yks pualtuttu harmaantunu taistolaine muisteli et 70 -luvul oli muatii vaatii, että pankit olis otettava yhteiskunnan omistukse. Nyt ku huhutaan et valtion sijotusyhtiö Solidium on meininkis ostaa lisää Nordeaa ni hän on riamastunu et vaatimuksiin aletaan näköjäns pikku hiljaa suastuu.
ooo
Rymättyls toimiva Pikku Vihreä on onnistunu myymään käymälöi Grönlantisse. Kylmis olois toimival tuatteel on käytös tyänimi hyskä paatuu.
ooo
Ja lopuks tuttu kaupallinen tiarote. Uutissi Turust osa 22 eli koronasällin spesiaali on ilmestyny. Saat opuksen kottis saakka kympil ku tilaat Turust piste fi sivuston nettikaupast. Jos tahrot nimmarin tai omistuksen vaikn isäukolles ni laita sähköpostii markku.heikkila@puutorinvessa.fi
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!