Uutissi Turust 12.10.2020

Uutissi Turust. Uutisbusterina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun kaupunki on talousvaikeuksiens tähren päättäny lomauttaa ylimmän virkamiäsjohtons. Asiast hermostunei rauhotellaan kovin et lomautukset lopetetaan ennen ku ehritään huamata niiren positiiviset vaikutukset kaupunkin toimintaan.
ooo
Amerikan vaaliväittely peruuntus ku Trumppi kiältäytys väittelemäst etänä. Hän sanos et ei o mittäj järke väitellä Bidenin kans jos ei o mahrollist tartuttaa sitä.
ooo
Yks pualtuttu harmaantunu taistolaine muisteli et 70 -luvul oli muatii vaatii, että pankit olis otettava yhteiskunnan omistukse. Nyt ku huhutaan et valtion sijotusyhtiö Solidium on meininkis ostaa lisää Nordeaa ni hän on riamastunu et vaatimuksiin aletaan näköjäns pikku hiljaa suastuu.
ooo
Rymättyls toimiva Pikku Vihreä on onnistunu myymään käymälöi Grönlantisse. Kylmis olois toimival tuatteel on käytös tyänimi hyskä paatuu.
ooo
Ja lopuks tuttu kaupallinen tiarote. Uutissi Turust osa 22 eli koronasällin spesiaali on ilmestyny. Saat opuksen kottis saakka kympil ku tilaat Turust piste fi sivuston nettikaupast. Jos tahrot nimmarin tai omistuksen vaikn isäukolles ni laita sähköpostii markku.heikkila@puutorinvessa.fi
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa