Uutissi Turust 19.10.2020

Uutissi Turust. Uutisrambona Vähä Hekkilä morjens.
ooo
Helsinkin kaupunki kuuluttaa et se hakee joulukuusta Senaatintoril: sais kuulemma olla miälelläns isompi ku Turus. Ei o hätää turkulaisil: Helsinkin syväst ympäristötiatonen luattamusjohto luultavast kiältää elävän puun kaatamisen koristelutarkotuksiin.
ooo
Taloustieteen Noopelin palkinto on myännetty amerikkalaisil Paul Milgromille ja Wilsonil huutokauppatutkimukses.
Tiättäväst hee on selvittäne sen mysteerin et kui on mahrollist et tavallinen kaffepannu voi maksaa 300 e ku sihe laittaa Akin, Helin ja Markun nimmarit kylke
ooo
Joku tuare opiskelija oli tiarustellu viikovvaihtees uusilt kavereiltans et misä mahtaa olla Turun kaikest kuuma keikkapaikka. Kaverit sihen et kyl se juur täl hetkel taitaa olla Kåren.
ooo
Olkatoppaukset on taas tullu muatiin. Ekonomi Karlssoni sanos et hänel on simmonen onkelma et on niin luisut hartiat et toppaukset valuu ain hihoihin. Siin on kyl se hyvä puali et luullaan et hänel on tosi isot hauikset.
ooo
Ja lopuks viäl tuttu muistutus. Uutissi Turust -kirjan osa 22 Koronasällin spesiaali on nyt myynnis. Turust piste fi -sivuston kaupast voit tilata opuksen kympil kottiis saakka, postikulut sisälty hintassen. Ja mult voit tilata suaraan nimmaril tai omistuksel varustetun version sähköpostil markku.heikkila(at)puutorinvessa.fi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa