Uutissi Turust 19.10.2020

Uutissi Turust. Uutisrambona Vähä Hekkilä morjens.
ooo
Helsinkin kaupunki kuuluttaa et se hakee joulukuusta Senaatintoril: sais kuulemma olla miälelläns isompi ku Turus. Ei o hätää turkulaisil: Helsinkin syväst ympäristötiatonen luattamusjohto luultavast kiältää elävän puun kaatamisen koristelutarkotuksiin.
ooo
Taloustieteen Noopelin palkinto on myännetty amerikkalaisil Paul Milgromille ja Wilsonil huutokauppatutkimukses.
Tiättäväst hee on selvittäne sen mysteerin et kui on mahrollist et tavallinen kaffepannu voi maksaa 300 e ku sihe laittaa Akin, Helin ja Markun nimmarit kylke
ooo
Joku tuare opiskelija oli tiarustellu viikovvaihtees uusilt kavereiltans et misä mahtaa olla Turun kaikest kuuma keikkapaikka. Kaverit sihen et kyl se juur täl hetkel taitaa olla Kåren.
ooo
Olkatoppaukset on taas tullu muatiin. Ekonomi Karlssoni sanos et hänel on simmonen onkelma et on niin luisut hartiat et toppaukset valuu ain hihoihin. Siin on kyl se hyvä puali et luullaan et hänel on tosi isot hauikset.
ooo
Ja lopuks viäl tuttu muistutus. Uutissi Turust -kirjan osa 22 Koronasällin spesiaali on nyt myynnis. Turust piste fi -sivuston kaupast voit tilata opuksen kympil kottiis saakka, postikulut sisälty hintassen. Ja mult voit tilata suaraan nimmaril tai omistuksel varustetun version sähköpostil markku.heikkila(at)puutorinvessa.fi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!