Uutissi Turust 26.10.2020

Uutissi Turust. Uutisturboahtimena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Nokia värkkää netin kuuhun. Naantalin Pikkuvihreä puolestaan tekee käymälöitä Grönlantiin. Itse asiassa olis hyvä idea kehitellä myös kuuhun toimiva hyyskä. Se olis oikea kuusee.
ooo
Simmonen tiato on levinny et rakkolevä olis hyvinkin syätävää. Jonkuv verran sitä kannattaa tiätty ryäpätä. Muuta ei tartte ku nimen pualest se on jo haurutettu.
ooo
Kirjailija Käen kanssa pohriskeltiin, et mitä muutoksii Altian fuusio norjalaisen viinafirman kanssa tua yhtiön tuatteisiin. Torennäkösest jonkin verran kalaöljyy lisätään resepteihin. Ykkösbrändiks on tulos Kolmen Turskan Jallu.
ooo
Amerikan presirenttiehrokkairen väittely hoirettiin niin et mikit otettiin pois päält. Tämä olikin hyvän suuntanen toimi. Viäl kun saaraan kameratkin suljettu ni jopas.
ooo
Koulutusalan uutissi. Puhtaus ja siistintäalan ammattitutkinnon suorittaa moni moppivelvollinen
ooo
Ja viäl muistutus. Kun heti tilaa ni ehtii viäl saara uusimman Uutissi Turust -kirjan ni ehtii isänpäiväks. Mult suaraan sähköpostil markku.heikkila ät puutorinvessa. fi tai sit Turust piste fi -sivuston nettikaupast.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa