Uutissi Turust 26.10.2020

Uutissi Turust. Uutisturboahtimena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Nokia värkkää netin kuuhun. Naantalin Pikkuvihreä puolestaan tekee käymälöitä Grönlantiin. Itse asiassa olis hyvä idea kehitellä myös kuuhun toimiva hyyskä. Se olis oikea kuusee.
ooo
Simmonen tiato on levinny et rakkolevä olis hyvinkin syätävää. Jonkuv verran sitä kannattaa tiätty ryäpätä. Muuta ei tartte ku nimen pualest se on jo haurutettu.
ooo
Kirjailija Käen kanssa pohriskeltiin, et mitä muutoksii Altian fuusio norjalaisen viinafirman kanssa tua yhtiön tuatteisiin. Torennäkösest jonkin verran kalaöljyy lisätään resepteihin. Ykkösbrändiks on tulos Kolmen Turskan Jallu.
ooo
Amerikan presirenttiehrokkairen väittely hoirettiin niin et mikit otettiin pois päält. Tämä olikin hyvän suuntanen toimi. Viäl kun saaraan kameratkin suljettu ni jopas.
ooo
Koulutusalan uutissi. Puhtaus ja siistintäalan ammattitutkinnon suorittaa moni moppivelvollinen
ooo
Ja viäl muistutus. Kun heti tilaa ni ehtii viäl saara uusimman Uutissi Turust -kirjan ni ehtii isänpäiväks. Mult suaraan sähköpostil markku.heikkila ät puutorinvessa. fi tai sit Turust piste fi -sivuston nettikaupast.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!