Uutissi Turust 2.11.2020

Uutissi Turust. Uutiskreptokokkina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ruatsi on kehittämäs sähkölentokoneen. Tampereen teknillises korkeakoulus ollaan tosi pitkäl oman vastaavan hankkeen suunnittelus kans. Haastava onkelma on heil vaan see et vähäkin piremmil lennoil loppuu piuha keske ja stöpseli irtoo seinäst.
ooo
Tämän Vastaamon tiatovuaron yhteyres kerrottiin et KRP:n apuna kuulemma tyäskentelee joukko valkohattuhakkereita. Kaikest päätellen nämät on koulutukseltans ylioppilaita.
ooo
Kimi Jäämiäs Räikkönen on tehny uuren tyäsopimuksen. Sen tuloksena on hänen automerkkins tuatesuunnittelijat ahkeroine. Markkinoil on tulos Alfa Romeo Pappa.
ooo
Kettui ja koiriaki vaivaavaa syyhypunkkitautii vastaan taistellaan nyt somekamppanjan avul, näin koitetaan saara päättäjilt myänteinen kanta torjuntatoimil. Tätä sanotaan kapinettipolitiikaks.
ooo
Mikko Koivu on liittyny Tepsin harjotusrinkiin mut ei siis pelaa liigas. Vaik simmonen huhu kyl kiärtää et jos nährään et joku Tepsin joukkueest pelaa maski naamal ni se voi olla Mikko mikä esiintyy incognito.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa