Uutissi Turust 2.11.2020

Uutissi Turust. Uutiskreptokokkina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ruatsi on kehittämäs sähkölentokoneen. Tampereen teknillises korkeakoulus ollaan tosi pitkäl oman vastaavan hankkeen suunnittelus kans. Haastava onkelma on heil vaan see et vähäkin piremmil lennoil loppuu piuha keske ja stöpseli irtoo seinäst.
ooo
Tämän Vastaamon tiatovuaron yhteyres kerrottiin et KRP:n apuna kuulemma tyäskentelee joukko valkohattuhakkereita. Kaikest päätellen nämät on koulutukseltans ylioppilaita.
ooo
Kimi Jäämiäs Räikkönen on tehny uuren tyäsopimuksen. Sen tuloksena on hänen automerkkins tuatesuunnittelijat ahkeroine. Markkinoil on tulos Alfa Romeo Pappa.
ooo
Kettui ja koiriaki vaivaavaa syyhypunkkitautii vastaan taistellaan nyt somekamppanjan avul, näin koitetaan saara päättäjilt myänteinen kanta torjuntatoimil. Tätä sanotaan kapinettipolitiikaks.
ooo
Mikko Koivu on liittyny Tepsin harjotusrinkiin mut ei siis pelaa liigas. Vaik simmonen huhu kyl kiärtää et jos nährään et joku Tepsin joukkueest pelaa maski naamal ni se voi olla Mikko mikä esiintyy incognito.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!