Uutissi Turust 9.11.2020

Uutissi Turust. Uutislampurina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Amerikas on presirentti vaihtumas vaik ei erelline o kyl viäl oikem mittäm myäntäny. Uuren varapresirentin nimest on tosi pal väännetty jo somes ja muuallakiv vitsii. Se onki ymmärrettävää sentähren et onhan se tosi hupasaa et joku voi olla nimeltäs Harris.
ooo
Turkulaine Tommi Kinnune on nimpal menestyny kirjailija et hän ei kaiketi uskalla eres kauppalappuu kirjottaa nykyäns. Olis meinaten torennäköst et se asetettais Finlandia -palkinnon ehrokkaaks
oooo
Oulus on uuden jalkapallohallin nimeksi laitettu Garam Masala.
Viäl osuvampi on Kirkkonummel toimiva darts pubi minkä nimeks tuli Tikka Masala.
ooo
Verojen kyttäämisviikko viätettiin taas. Tänäkin vuanna yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen on kiältäny verotiatojens julkistamisen. Ei hänel mittän tuloi o taaskan ollu mut kiallon ansiost naapurit luulee et hän tianaa pirust.
ooo
Tila-autoihij ja muualleki kuarmapeittei markkinoiva kaarinalaine Haklifti oli suunnitellu henkilökunnan pikkujoului. Oli heränny irea et olis paikallas perustaa firman oma bändi. Minkä nimeks sopis hyvin Pressu Bedford.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa