Uutissi Turust 16.11.2020

Uutissi Turust. Uutisahmattina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Sähköyhtiön henkilökunnan piti perustaa shakkikerho mut homma meni mönkään ku saatiin tiatää kuin hemmetinmoiset on siirtohinnat.
ooo
Turun Palloseura pelas tasasen karsintaottelun ja valtamerias väitetään et see putos Veikkausliikast. Jyrkimmät kannattajat korostaa et laskenta on viäl käynnis ja tuamarin ratkaisuist voiraan hyvinkin verota korkeimppa oikeute niin et ei tämä täsä ollu viäl ollenka.
ooo
Kokoomusnuaret on ehrottane joirenkin miatojen huumausaineiren laillistamist. Virallises pualuejohros asia ei viäl o saanu kannapistusta.
ooo
Turun kaupunkinteatterin näyttelijäkunnas orotetaan toriparkin valmistumist hualestuneisuuren vallas. Vallankin viäl kesken olevien sisäänajokäytävitten tähren. Korostetaan et ramppikuumeen kans ei o leikkimist.
ooo
Äärioikeistolaisil ja vasemmistolaisil anarkisteil on kehitetty ihan oma netist larattava appi. Se alkaa heti vilkuttaa jos on mahrollistet he on saattane maltistua.
ooio
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!