Uutissi Turust 16.11.2020

Uutissi Turust. Uutisahmattina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Sähköyhtiön henkilökunnan piti perustaa shakkikerho mut homma meni mönkään ku saatiin tiatää kuin hemmetinmoiset on siirtohinnat.
ooo
Turun Palloseura pelas tasasen karsintaottelun ja valtamerias väitetään et see putos Veikkausliikast. Jyrkimmät kannattajat korostaa et laskenta on viäl käynnis ja tuamarin ratkaisuist voiraan hyvinkin verota korkeimppa oikeute niin et ei tämä täsä ollu viäl ollenka.
ooo
Kokoomusnuaret on ehrottane joirenkin miatojen huumausaineiren laillistamist. Virallises pualuejohros asia ei viäl o saanu kannapistusta.
ooo
Turun kaupunkinteatterin näyttelijäkunnas orotetaan toriparkin valmistumist hualestuneisuuren vallas. Vallankin viäl kesken olevien sisäänajokäytävitten tähren. Korostetaan et ramppikuumeen kans ei o leikkimist.
ooo
Äärioikeistolaisil ja vasemmistolaisil anarkisteil on kehitetty ihan oma netist larattava appi. Se alkaa heti vilkuttaa jos on mahrollistet he on saattane maltistua.
ooio
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa