Uutissi Turust 23.11.2020

Uutissi Turust. Uutisintoleranttina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Vikink Kreisi kolautti tuules kivil Maarianhaminas. Juur oli ehtiny risteilyisäntä kuuluttaa Club Vogues et ”seuraavaks meil on vuaros karismaattinen hetki”.
ooo
Ike Kanerva ei pärjänny Jan Vapaavuarel olympiakomitean puheejjohtajakisas. Huamattiin et ei näis vaaleis neljännesmaileri pärjää vaik olis kuimpal järjestökokemust. Olis pitäny olla taustaa kamppailu-urheilust.
ooo
Korona kovin kurittaa esiintyjä-ammattei. Tuttava muusikko on säilyttäny huumorintajuns. Hän sanos et:
-Olen suunnitellu et joskus vois hypätä benji -hypyn. Koht alkais olla hyvä tilaisuus. Ei tarttis peljätä et rahat putoo taskuist.
ooo
Turun Perussuamalaisten piiris on ymmärrettäväst paheksuttu et kuin vanhoi ukkoi on Ameriikan presirentivvaaleis ollu ehrol. Toretaan et on johtopaikoil saatava nuarempaa verta. Sentähren asetettiin Mikael Miikkola pormestariehrokkaaks.
ooo
Kuulin et Hanna Ekola olis joskus käyny Monkolias misä käytetään hapatettuu tammanmaitoo ruuaks. Lypsyvuarol tallis hän oli rallatellu et: Vieläkö on viilihevosia?
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!