Uutissi Turust 23.11.2020

Uutissi Turust. Uutisintoleranttina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Vikink Kreisi kolautti tuules kivil Maarianhaminas. Juur oli ehtiny risteilyisäntä kuuluttaa Club Vogues et ”seuraavaks meil on vuaros karismaattinen hetki”.
ooo
Ike Kanerva ei pärjänny Jan Vapaavuarel olympiakomitean puheejjohtajakisas. Huamattiin et ei näis vaaleis neljännesmaileri pärjää vaik olis kuimpal järjestökokemust. Olis pitäny olla taustaa kamppailu-urheilust.
ooo
Korona kovin kurittaa esiintyjä-ammattei. Tuttava muusikko on säilyttäny huumorintajuns. Hän sanos et:
-Olen suunnitellu et joskus vois hypätä benji -hypyn. Koht alkais olla hyvä tilaisuus. Ei tarttis peljätä et rahat putoo taskuist.
ooo
Turun Perussuamalaisten piiris on ymmärrettäväst paheksuttu et kuin vanhoi ukkoi on Ameriikan presirentivvaaleis ollu ehrol. Toretaan et on johtopaikoil saatava nuarempaa verta. Sentähren asetettiin Mikael Miikkola pormestariehrokkaaks.
ooo
Kuulin et Hanna Ekola olis joskus käyny Monkolias misä käytetään hapatettuu tammanmaitoo ruuaks. Lypsyvuarol tallis hän oli rallatellu et: Vieläkö on viilihevosia?
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa