Uutissi Turust 30.11.2020

Uutissi Turust. Uutiskleebuna Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Konserttitalon sijainnist on saatu aikaseks kiistely Turus. Esil on ollu hyänteismalli ja nilviäismalli. Hyänteismalli on epävarma eli hämähäkkitontil tuskin mennä. Nilviäismalli varmempi. Eli etanavauhtii eretään.
ooo
Masked singer Suami tv-formaatti on osottautunu tavattoman ajankohtaseks. Sekä Singer että Suami on masked.
ooo
Lehtitiatojen mukaan Neuvostoliitos kuulemma oli joku tyäntäny pääns hiukkaskiihryttimessen. Luulen et kysymykses oli Korpatshov niminen äijä. Tapahtuman seurauksena jäi jälki ottaan ja puhkes kova halu rajottaa votkan käyttämist.
ooo
Tepsin Markus Nurmi teki Ässii vastaan maalin kun peli oli ollu käynnis neljä sekunttii. Oli sanonu kopis et olis tehny aikasemmin mut tykkäs vähä nautiskella ensi.
ooo
Ulkomailt. Tampereel on Posti on keksiny lyämättömän kilpailuvalti mihe on otettu malli teleoperaattoreilt. Ku kerra vanhan kännykkänumeron saa pittä vaik vaihta operaattori ni nyt on Tamperel samal taval mahrollist säilyttä vanha postinumero vaik muutta toisel paikkakunnal.
ooo
Niij ja muistutus viäl. Jos tykkäät tilata Uutissi Turust osan 22 joululahjaks ni nyt on sopiva hetki. Turust piste fi -sivuston nettikaupast löytyy tai sit suaraan sähköpostil mult nimmarin kans varustettu versio: markku.heikkila@puutorinvessa.fi. Kympil kottin saakka
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!