Uutissi Turust 7.12.2020

Uutissi Turust. Uutisepidemiolokina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Itsenäisyyspäivän kunniaks Sauli Sale Niinistö oli rarios vastaamas kuulijoitten kysymyksissen. Kuulosti juur samalt ku Kansan rarion tosikot ja veitikat mut ilman niit veitikoi.
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen oli järjestäny virtuaaliset linnaj juhla kans. Hän oli topannu keltasen muavisormikkaan täyte kermaa ja puristanu sitä 1200 kertaa peräkkäij ja sanonu joka kerta et hyvää itsenäisyyspäivää. Oli saanu hyväm miälen ja pual kiloo itte tehtyy voita.
ooo
Moni ei tuntenu oloans vaikeeks ja riittämättömäks itsenäisyyspäivän telkkariohjelmaa kattoes. Mut yks simmonen oli Salon lukion eläkkeel oleva ruatsinkiälen opettaja.
ooo
Se om muutev varma et jos Varsinais-Suamest ny nousis uus merkittävä virsirunoilija ni hän olis Hemminki Maskilainen.
ooo
Yks YIT:n tyämaa oli joutunu kahren viikon karanteeniin ku valuri oli tullu sokkelilt kopil ja sanonu et nyt on siäl oikeen kunnon tartunnat.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa