Uutissi Turust 7.12.2020

Uutissi Turust. Uutisepidemiolokina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Itsenäisyyspäivän kunniaks Sauli Sale Niinistö oli rarios vastaamas kuulijoitten kysymyksissen. Kuulosti juur samalt ku Kansan rarion tosikot ja veitikat mut ilman niit veitikoi.
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen oli järjestäny virtuaaliset linnaj juhla kans. Hän oli topannu keltasen muavisormikkaan täyte kermaa ja puristanu sitä 1200 kertaa peräkkäij ja sanonu joka kerta et hyvää itsenäisyyspäivää. Oli saanu hyväm miälen ja pual kiloo itte tehtyy voita.
ooo
Moni ei tuntenu oloans vaikeeks ja riittämättömäks itsenäisyyspäivän telkkariohjelmaa kattoes. Mut yks simmonen oli Salon lukion eläkkeel oleva ruatsinkiälen opettaja.
ooo
Se om muutev varma et jos Varsinais-Suamest ny nousis uus merkittävä virsirunoilija ni hän olis Hemminki Maskilainen.
ooo
Yks YIT:n tyämaa oli joutunu kahren viikon karanteeniin ku valuri oli tullu sokkelilt kopil ja sanonu et nyt on siäl oikeen kunnon tartunnat.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!