Uutissi Turust 14.12.2020

Uutissi Turust. Uutistalkkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Joulukorttien lähettelyaika taas menos. Moni toivoo et sais pal kortei. Vaatimattomampi on Ruustetin Jetro ketä olis tyytyväine kun sais minkä vaan kortin eres pääsiäiseem mennes.
ooo
Yks Vellu Vimpelist lähetti Mul Vimpelin Veron pipon mikä on Turus harvinaine kun pesäpalloilijoi on harvakseltans. Lähinnä vastaava urheiluseura on Turun Miakkailijat minkä piireis kans koiteta välttää haavottumist.
ooo
Tutkijat pyysi et turkulaiset lähettäis heil kuvii kotihiirist ja saivakkin yllättäväst satoi hiirulaisten kuvii . Ekonomi Karlssonin frouva pahottelee ja sanoo et see et hän lähetti ekonomi Karlssonin kuvan oli puhras näppärivirhe.
ooo
Koulus opetettiin simmone asia ku mannermaasulkemus. Moni on sen jo unhottanu mut nyt on tarpeellist kaivaa vanha oppikirja esil, alleviivata sitä koskevat kohrat punakynäl. Ja lähetettää Boris Johnssonil.
ooo
Tiarote Uutissi Turust -ystävil: Viäl ehtii jouluks hyvin tilata uusimman Uutissi Turust -kirjan eli Koronasällin spesiaalin. Kätevästi turust.fi -sivuston nettikaupast tai sit suaraan multa sähköpostil, laitan nimmarin ja jos tykkäät ni omistuskirjotuksen kans. Sähköpostiosote on markku.heikkila (at) puutorinvessa.fi. Voin lähettää myäs kirjan suaraan lahjansaajal ja maksulapun Sul, kuiv vaan tykkäät.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!