Uutissi Turust 14.12.2020

Uutissi Turust. Uutistalkkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Joulukorttien lähettelyaika taas menos. Moni toivoo et sais pal kortei. Vaatimattomampi on Ruustetin Jetro ketä olis tyytyväine kun sais minkä vaan kortin eres pääsiäiseem mennes.
ooo
Yks Vellu Vimpelist lähetti Mul Vimpelin Veron pipon mikä on Turus harvinaine kun pesäpalloilijoi on harvakseltans. Lähinnä vastaava urheiluseura on Turun Miakkailijat minkä piireis kans koiteta välttää haavottumist.
ooo
Tutkijat pyysi et turkulaiset lähettäis heil kuvii kotihiirist ja saivakkin yllättäväst satoi hiirulaisten kuvii . Ekonomi Karlssonin frouva pahottelee ja sanoo et see et hän lähetti ekonomi Karlssonin kuvan oli puhras näppärivirhe.
ooo
Koulus opetettiin simmone asia ku mannermaasulkemus. Moni on sen jo unhottanu mut nyt on tarpeellist kaivaa vanha oppikirja esil, alleviivata sitä koskevat kohrat punakynäl. Ja lähetettää Boris Johnssonil.
ooo
Tiarote Uutissi Turust -ystävil: Viäl ehtii jouluks hyvin tilata uusimman Uutissi Turust -kirjan eli Koronasällin spesiaalin. Kätevästi turust.fi -sivuston nettikaupast tai sit suaraan multa sähköpostil, laitan nimmarin ja jos tykkäät ni omistuskirjotuksen kans. Sähköpostiosote on markku.heikkila (at) puutorinvessa.fi. Voin lähettää myäs kirjan suaraan lahjansaajal ja maksulapun Sul, kuiv vaan tykkäät.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa