Uutissi Turust 29.6.2020

Uutissi Turust. Uutisfarmarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tost on ollu jonkuv verran juttuu et ruatsalaiset on kovin kulttuuriystävällissi ja kokeiluhalussi. ihmissi. Heiäm miälest on hyvä et yleisöl tarjotaan joka paikas mahrollisimman pal tartuntapintaa.
ooo
Historiallisten henkilöiren patsairen kaatamisest on tullu oikev villitys maailmal. Myrskyläs ollaan kumminkil luattavaisel miälel. Uskotaan et jos Lasse Vireenin patsas kaaretaan ni kyl se pian kumminkin nousee takas pysty.
ooo
Viikkari on ruvennu taas Tukholmar risteilyi myymään mut Ruatsin pääs ei saa laivast poistuu muuten joutuu kahren viikon eristykse. Ekonomi Karlssoni sanos et osittain tuttu juttu: on hän joskus ennen koronaakin töppäilly risteilyl niin kovin et koton on orottanu pitkä karanteeni.
ooo
Ulkomailt. Tampereel oli joku liika pal rikossarjoi kattonu kloppi päättäny tehrä asellisen pankkiryästö ja menny Tampere Osuuspanki Viinikan konttorisse pyssyn kans. Päähä hän oli kaikken taite sääntöje mukaseste vetäny nailonsuka ettei hänt tunnettais. Olis saattanu pankil tulla suurekki tappiot mut onneks äijä pyärtys kesken keika. Oli vetäny päähäs stayuppisuka mikä kuristi niimpal kurkust et ei päässy veri päähä.
ooo
Kitarisaleikkausten hyäty on kyseenlastettu. Tämä o johtanu sihen et yksityissairalois o näitte leikkauste hinta romahtanu. Enne makso leikkaus mont tonni mut nyt ei enä me ku tonni. Ja risat.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!