Uutissi Turust 29.6.2020

Uutissi Turust. Uutisfarmarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tost on ollu jonkuv verran juttuu et ruatsalaiset on kovin kulttuuriystävällissi ja kokeiluhalussi. ihmissi. Heiäm miälest on hyvä et yleisöl tarjotaan joka paikas mahrollisimman pal tartuntapintaa.
ooo
Historiallisten henkilöiren patsairen kaatamisest on tullu oikev villitys maailmal. Myrskyläs ollaan kumminkil luattavaisel miälel. Uskotaan et jos Lasse Vireenin patsas kaaretaan ni kyl se pian kumminkin nousee takas pysty.
ooo
Viikkari on ruvennu taas Tukholmar risteilyi myymään mut Ruatsin pääs ei saa laivast poistuu muuten joutuu kahren viikon eristykse. Ekonomi Karlssoni sanos et osittain tuttu juttu: on hän joskus ennen koronaakin töppäilly risteilyl niin kovin et koton on orottanu pitkä karanteeni.
ooo
Ulkomailt. Tampereel oli joku liika pal rikossarjoi kattonu kloppi päättäny tehrä asellisen pankkiryästö ja menny Tampere Osuuspanki Viinikan konttorisse pyssyn kans. Päähä hän oli kaikken taite sääntöje mukaseste vetäny nailonsuka ettei hänt tunnettais. Olis saattanu pankil tulla suurekki tappiot mut onneks äijä pyärtys kesken keika. Oli vetäny päähäs stayuppisuka mikä kuristi niimpal kurkust et ei päässy veri päähä.
ooo
Kitarisaleikkausten hyäty on kyseenlastettu. Tämä o johtanu sihen et yksityissairalois o näitte leikkauste hinta romahtanu. Enne makso leikkaus mont tonni mut nyt ei enä me ku tonni. Ja risat.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa