Uutissi Turust 3.4.2018

Uutissi Turust. Uutisarmfelttina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Lehres oli et Novita on ethny simmosen sopimuksen et lankoja aletaan kuskata Enklantisse. Yks Juha toivos et koht alettais kuskata setii ja kälyi kans.
ooo
Tampereen poliisin tutkinnas on selvinny et Jari Sillanpää on varannu Ruatsin valuuttaa tämän hänen käyttämän huumeen ostamist varten. Oli saatu selvil et hänel on kotona kristallikruunui.
ooo
Kiinalainen avaruusasema on syäksymäs poies raraltans. Kiinan viranomaset rauhottelee et siit ei o vaaraa. He on sen simmottons ohjelmoine et se tuhoutuu kun joutuu Maon lähelle.
ooo
Diplomaattine tiatokilpailukysymys. Mikä on ikävän tapauksen ja katastrofin ero? Se jos joutuu karkotetuks Venäjält on ikävä tapaus. Mut se on katastrofi jos joutuu karkotetuks Venäjäl.
ooo
Suamen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäist on ehrotettu Yleisrarion johtajaks. Tämä olis teeveeohjelmantekijöiren kannalt hyvä ratkasu, kun hän ei lestariolaisena kato telkkarii eikä siis lähtis ohjelmii mestaroimaan.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa