Uutissi Turust 3.4.2018

Uutissi Turust. Uutisarmfelttina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Lehres oli et Novita on ethny simmosen sopimuksen et lankoja aletaan kuskata Enklantisse. Yks Juha toivos et koht alettais kuskata setii ja kälyi kans.
ooo
Tampereen poliisin tutkinnas on selvinny et Jari Sillanpää on varannu Ruatsin valuuttaa tämän hänen käyttämän huumeen ostamist varten. Oli saatu selvil et hänel on kotona kristallikruunui.
ooo
Kiinalainen avaruusasema on syäksymäs poies raraltans. Kiinan viranomaset rauhottelee et siit ei o vaaraa. He on sen simmottons ohjelmoine et se tuhoutuu kun joutuu Maon lähelle.
ooo
Diplomaattine tiatokilpailukysymys. Mikä on ikävän tapauksen ja katastrofin ero? Se jos joutuu karkotetuks Venäjält on ikävä tapaus. Mut se on katastrofi jos joutuu karkotetuks Venäjäl.
ooo
Suamen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäist on ehrotettu Yleisrarion johtajaks. Tämä olis teeveeohjelmantekijöiren kannalt hyvä ratkasu, kun hän ei lestariolaisena kato telkkarii eikä siis lähtis ohjelmii mestaroimaan.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!