Uutissi Turust 26.3.2018

Uutissi Turust. Uutisahterina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tämän Aki Louhimiäs skanraallin jälkimaininkeis on päätetty et elävien kuvien lopputeksteihin laitettais tämmöttönen vakava ilmotus: ”Tätä elokuvaa tehdessä ei vahingoitettu näyttelijöitä tai aiheutettu niille tarpeetonta kärsimystä.”
ooo
Espanja anto eurooppalaisen pidätysmääräyksen täst Katalonian kapinallisest Puidgemonist. KRP:s hoettiin vanhaa suamalaist sanallaskuu. Hakee hakee vaan ei soisi löytäväns.
ooo
Veeärrä lisää junavuaroi Ähtäriin kun eläinpuiston uskotaan houkuttelevan. Naantalin kaupunkintalon suunnal tiärettiin et sinne alkaa ajaa niin sanottu Pandolino.
ooo
Tämä Eart Houri tapoahtuma sammutti taas valoi lauantaiehtost. Sevverran säästys sähköö et melkkest kaik se lisäkulutus pystyttiin kuittaamaan mikä aiheutus siit et ihmiset elvisteli viästittelemäl kuimpal he oli säästäne.
ooo
Tepsin jäkisjoukkue on joutunu tiättäväst eläinsuajelutarkastajan tutkinnan kohteeks sej jälkeen kun kävi ilmi et hee oli lauantaiehtoost teurastane julömal taval Saimaan norpan kuuttei.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa