Uutissi Turust 19.3.2018

Uutissi Turust. Uutisolikarkkina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Venäjäl on piretty presirentinvaalit ja protestivaalin merkei oli ilmas. Toiseks tullu ehrokas sai jopa enemmän äänii ku Sale Niinistö Suamen presirentivvaaleis. Hänen lähipiiris pikkasen peljätään et tämäkin määrä voi olla jo veret seisauttava.
ooo
Kansaivvälises politiikas on torella simmonen tilanne et nyt ei enä piikittely riitä kun on siirrytty suaranaiseen myrkynkylvämise.
ooo
Stockmannil ei o menny kovi hyvin, tulos on miinuksel. Nyt Turun Stokkalt oli saatu kii pariskunta ketä yritti varastaa tavaraa 2000 euron erest. Heil oli piretty vakava puhuttelu et ei saa lyärä lyätyä.
ooo
Jossan Prismas on pohriskeltu et voisko olla matelijoi kanel ja jyrsijöi myynnis. Yks Koskine Raunistulast kenet mää hyvin tunnen sanos et kyl siin oli tarpeeks et hän joutus matelema kassal ku yritti pikkasen maistis ostaa mäyräkoiran.
ooo
Tepsi alottaa pleioffit täsä paikas ja vastas on Saipa. Otteluiren ajaks jourutaan ns.silakkaverkot maalin takaa poistama sentähren et lais on kiälletty verkkojen käyttämine Saimaan norppien esiintymisalueil.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa