Uutissi Turust 19.3.2018

Uutissi Turust. Uutisolikarkkina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Venäjäl on piretty presirentinvaalit ja protestivaalin merkei oli ilmas. Toiseks tullu ehrokas sai jopa enemmän äänii ku Sale Niinistö Suamen presirentivvaaleis. Hänen lähipiiris pikkasen peljätään et tämäkin määrä voi olla jo veret seisauttava.
ooo
Kansaivvälises politiikas on torella simmonen tilanne et nyt ei enä piikittely riitä kun on siirrytty suaranaiseen myrkynkylvämise.
ooo
Stockmannil ei o menny kovi hyvin, tulos on miinuksel. Nyt Turun Stokkalt oli saatu kii pariskunta ketä yritti varastaa tavaraa 2000 euron erest. Heil oli piretty vakava puhuttelu et ei saa lyärä lyätyä.
ooo
Jossan Prismas on pohriskeltu et voisko olla matelijoi kanel ja jyrsijöi myynnis. Yks Koskine Raunistulast kenet mää hyvin tunnen sanos et kyl siin oli tarpeeks et hän joutus matelema kassal ku yritti pikkasen maistis ostaa mäyräkoiran.
ooo
Tepsi alottaa pleioffit täsä paikas ja vastas on Saipa. Otteluiren ajaks jourutaan ns.silakkaverkot maalin takaa poistama sentähren et lais on kiälletty verkkojen käyttämine Saimaan norppien esiintymisalueil.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!