Uutissi Turust 12.3.2018

Uutissi Turust. Uutiskankurina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turus ollaan rakentamas taloi kolerahautausmaan päälle. Kuulin et rakennusliikkeet laskee tähän kohtaan tarjouksii ihal luita myäten.
ooo
Turun kaupunkinhallitus tiarottaa et Turun virkamiesjohdon ja poliittisten päättäjien opintomatka Ranskan Nantesiin antoi paljon hyäryllist informaatioo.
Niinkus ny varmaan senkin et pinot noir on parhaimmillans jopa parempaa ku cabernet sauvignon.
ooo
Kiinan presirentti Xi voiraan valita virkaan loppuiäksens, kun uus lakimuutos sinetöitiin täsä juur. Uuristus on herättäny kiinnostust Suames kans. Paavo Pate Väyryne suasittaa sen soveltamis Suames sitkun hän vääjäämättömäst tule valituks ens vaaleis.
ooo
Kasnäsin ja Örön välil liikennöivä m/s Ejskär oli uppomaisillans Aurajoke mut saatiin pumpatuks pinnal. Oli tosi lähel ettei Kasnäs Örö väli olis liikennöity ens suvena vedenalasel.
ooo
Suamalaiset ei kovin hyvin pärjää vapaan tyylin hiihros mut perinteisel paremmin. Tarttis viäl sevverran perinteisyyttä lisätä et suksien vaihtopaikal ei vaan vaihrettais suksii vaan ne tarttis lämmittää nuatiol ja tervata.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa