Uutissi Turust 5.3.2018

Uutissi Turust. Uutisatsteekkina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Euroviisukisojen uus äänestystapa misä ei o kun yks ehrokas on netis herättäny ireoi et voitaisko presirentinvaalitkin järjestää simmottos et ainut ehrokas olis Paavo Väyrynen mut ihmiset sais äänestää et minkä pualueen listalt hänet valitaan.
ooo
Olumppiakisois pikkasen harhaillu Terese Statlooperi otti osa Salpausselän kisoihin ja järjestäjät halus hänt kannustaa ja antovat oikeel lahjankin. Upouuren TomTomin.
ooo
Joensuun sarjahukuttajal alkamas pitkä kakku. Siin ei kai o mittän perää et hän olis jo suunnittelemas vapaa-ajan aktiviteetei tuamion ajaks. Olis meininki pitää vankitovereillens uimakouluu.
ooo
Ulkoomailt. Tampereel oli peräänajo ollu ja peräänajaja pakeni paikalt. Poliisi sai vihjeen tekijäst kun oli jääny rekisterinumerost kuva törmätyn takakonttiin. Asia mutkistus kun Tampereen poliisi ei löyrä koneeltans kenen auto on OI-HHI.
ooo
Kauniit ja rohkiat teeveesarjas riittää juannekääntei. Bruuke on menos naimisiin jo kahreksatta kertaa. En o viime aikoina seurannu mut kaikest päätellen on luvas iso spektaakkeli palvelutalos.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa