Uutissi Turust 9.4.2018

Uutissi Turust. Uutisaggrekaattina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kovin on hittasten kevät tehny tuloans mut pian jo helpottaa. Raunistulassakin on ensmässi kesän merkei nähty. Koskinen on tiättäväst kuskannu heiän joulukuusen pihal.
ooo
Veroilmotusten tekemisaika alkaa olla ovel. Nykyäs homman voi hoitaa sähkösest. Rehellisyys näis asiois on kumminkin tährellist ettei käy niinkun yhrel ekonomi Karlssonin asiakkaal ketä oli tehny ilmotuksev verkos sihem malliin et joutuu olemaan jonkun aikaa häkis.
ooo
Jalkapallokausi alkamas. Veikkausliika on päättäny et käytetään oranssin färisi palloi. Ertottuu hankest paremmin.
ooo
Yks raisiolainen nuahooja minkä mää hyvin tunnen on kovin epäekolokinen toiminnassas. Ain ku se käy huushollis ni se jättää valkosel villamatol mahrottoman suuren hiilijalanjäljen.
ooo
Playpoy -lehtion kuulemma alkamas julkasema simmost painost mikä on tarkotettu ukkomiähil. Siin on joka kuukausiu samat kuvat.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa