Uutissi Turust 16.4.2018

Uutissi Turust. Uutislonktrinkkina Vähä Heikkilä morjens.
oooooo
Äijät jutteli toril simmosi et jos Lauri Markkanne muuttais nimens Euroseks ni se varmaan tekis liki kuus kertaa vähemmän pistei.
ooo
Lupaava tamperelaiskiakkoilija joutus lopettama urans Tapparan ykkösketjus lyhkäseen ku hualtaja anto ohjeen et joka peliin on laítettava uuret puhtaat sukat. Neljännes pelis ei enä luistimet mahtunu jalka.
ooo
Niin sanotun lohturuuan syämisel on monii haitallissi terveysvaikutuksii. Tunnen yhren tyypin Ihalast ketä on niin ahkera pizzal kävijä ey sil on kehittyny kivulias Dennis-kyynärpää.
ooo
Miästen korut on ruvenne kovin yleistymä. Varotetaan kumminkinarvon leidei et joskus see mikä näyttää seksikkäält nilkkakorult voikin olla rikosseuraamusviraston määräämä valvontapanta.
ooo
Nimpal kylmä kevät on ollu et vallankin näis puutalois on ollu pärjäämist. Raunistulas oli Koskiska ihmetelly et mihen äijä oli hävinny mut sit selvis et se oli vaan ollu perunakellaris lämmittelemäs.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa