Uutissi Turust 23.4.2018

Uutissi Turust. Uutisantennina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Näin tosa yhtä käytännön filosofiast pro kraruans tehnyttä maisterii joka oli ittettäns tutkinu ja huamannu et hän ajattelee liikaa syämist. Hän tulkitti et hänel on aterialistinen maailmankuva.
ooo
Siim miäles on menny huanoks nykyaika et ennem mailmas pystyttiin järjestämään katutappelui ihav vaan nummenpakalaistej ja raunistulalaisten välil ja portsalaisten ja Kupittaan känkin kesken. Nyt oli uutisis et näihinki hommiin tarvitaan ulkomaalaisvahvistuksii.
ooo
Korvasiänikausi on alkamas. Vanha tuttu konsti tämän piänen kökömäisen siänen tunnistamiseks on paikallans. Kannattaa puristella siäntä pikkasen ja nuuhkasta. Tämä on vallankin tarpeellist erehrysten välttämiseks koiratten ulkoiluttamisalueil.
ooo
Urheilu. Potkimispallon veikkausliikan Turun mestaruurest käytiin ensmänen erä . Katsomos kova huuto et onk Turku mustavalkoinen vai sinimusta. Yks satavuatiaan naapurikansan erustaja hymyili et hänel sopii hyvin et Turku on sinimustavalkone.
ooo
Taas on käyty Turus perinteine kiistely et mihen aikaan Halisten ukot lähtee. Kinan ratkasi Bar 78:n kyyppari ketä sanos et yleensä ne lähtee siin pualisen tuntii valomerkij jälke.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa