Uutissi Turust 30.4.2018

Uutissi Turust. Uutisserpentiininä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Simmonen säädös on tulos voimaan et Whatsuppii ei sais käyttää ku yli 16 -vuatiaat. Tiättävästen kumminkin nuaremmat saa luada vanhemmillens whatsuppi tilei ja tarkistaa heiän tiatosuaja-asetukset.
ooo
Ruissalos on satoi peuroi nähty. Muutamil niist on seurantapantakin mut Ruisrokin järjestäjät korostaa et festivaalialueel niil ei ol mittän asiaa ellei o virallist ranneketta.
ooo
Ekonomi Karlssonin perhees on tapahtunu ruakavaliomuutoksii Heiän poika on alkanu syämään kiinteetä ruakaa. Eilenkin oli vetäny konetiskiainetapletin.
ooo
Luulin et Kimi ja Valtteri on autoo vaihtane kun luin et vormulakauden neljäs osakilpailu ajettiin Pakulla. Mut se olikin Bakussa.
ooo
Vappu koittaa ja huamenis viätetään perinteissi tyäväen juhlii. Luakkatiatosuus on tosin nykyäns jo vähentyny jopa niimpal et moni pualuejohtaja pitää aamun paraateis taas täysin luakattoman puheen.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa