Uutissi Turust 7.5.2018

Uutissi Turust. Uutisanemonena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yhren naantalilaisen Mikan aika pyylevä kaveri oli kevätaurinkoo ottaessans luiskahtanu Naantalis luikkaalt kalliolt mere ja silminnäkijät oli soittane yksykskakkose et tääl on rannas norppa mikä ei osa tyyrätä turpaas rannan suuntasest mut huutaa helkkaristen.
ooo
Ruatsi ilmottaa et se teke tiarustelutoimii Välimerel. Voiraan kuvitella kummottos heiän akentti sano et mitt namn är Bonde. Hjalmar Bonde,
ooo
Loimaalaiset lottovoittajat oli käyne palkintons kuittaamas. Kun oli kysytty et kuin nyt vast ni oli sanone et ei ollu kiirus kun ei ollu pikkurahast puute.
ooo
Paavo Nurmen kisois on kova palkinto keihäänheiton voittajal luvas. Jos heittää yli Suamen ennätyksen ni saa omaksens saaren. Saaren sijainnist sen verran tiäretään et se on näkyvis jos sattuu olemaan merivesi alhaal.
ooo
Altian osakkeenomistajuus on saanu suurenkin suasion. Tosin jonkiv verran on innostus hiipunu sej jälkeen kun yhtiö ilmotti et mahrolliset osingot maksetaan joka tapaukses rahana.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa