Uutissi Turust 14.5.2018

Uutissi turust. Uutiskatamaraanina Vähä Heikkilä morjens

Ekonomi Karlssonin poika oli taas perinteisest viäny äitillens kimpun kaunei kevätkukei maljakkossen. Ja perinteisest oli naapuri taas tullu pahaks kun ne oli nykkin nypitty hänen penkist.

Presirentti Niinistön muatokuva on herättäny keskusteluu. Yksmiälisii on oltu siitä et tyypillinev valtion tyätilaus. Sata tekijää ja lopputulos sekava plapeli.

Suamen leijona haravoi Kanadan vaahteranlehret kompostil. Täst sai kanatalainen pakki aiheen kitistä et suamalaiset on pelkurimaissi sukeltaji. Iso erehrys. Suamalaisist ei sukeltajii muut ku Sebastian Sorsa ja hänkin on jalkapalloilija ja sorsakaan ei o kun pualisukeltaja.

Lehres oli rikosuutinen et turkulaises paaris oli joku äijä lyäny toista ja haukkunu suamenruatsalaiseks. Niinku ei lyäminev viäl olis ollu tarpeeks pahast tehty.

Moottoriurheilukysymys. Mitä yhteist on Ferraril ja verel? Molemmat on punassi ja molemmat pyrkii hyytymä.

Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa