Uutissi Turust 21.5.2018

Uutissi Turust. Uutislaahusankkurina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turku on taas täl viikol Euroopan kaikkest kuumempi kaupunki. Lidlin mainokses oli, että vahvat saksalaiset laatuoluet on hyllys. Naapuri ajeli luu ulkona lähimpään Lirtsukkaan ja fiilisteli, ett hän on Keski-Euroopas autolomal.
ooo
Sauri Arapias ollaan sallimas autol ajamine naisil. Enimmäksens see on alkuun huiviajeluu mut kumminki.
ooo
Ryhävalas on pariinkin otteeseen ollu siikarysäs Suamen rannikol. Seuraavaks hän suuntas länteen päi. Yks Urpo oli tiätävänäns et merivartijoilt meni vähä aikaa sen valaan kans kun sen evään tekstattiin varmuurev vuaks et knölval ej u-båt.
ooo
Uutta valtakunansovittelijaa ollaan pestaamas kirkon piirist. Mikä onkiv viisasast. Kun noitten järjestöjen touhui kattelee ni tuntuu et asiat on korkeemmas käres.
ooo
Urheiluu. Suamen Jääkiakkoliitto on kai esittämäs vaatimuksen et MM-kisoihin ei sais jatkos osallistuu euroalueen ulkopualiset maat.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa