Uutissi Turust 28.5.2018

Uutissi Turust. Uutisaprikoosina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Palvelutalos äijät valitti et tämä on muuten hiano talo mut kun ei ain hiarontojen tähren kerkii kattomaan telkkarii. Tekis miäli kattoo Herkule Poirot mut ku on ne perkuleen hoirot.
ooo
Tämä Ricciardo niminen tyyppi herätti huamioo juamal samppakaljaa omast kenkästäns. Se kävi formulakuskil tyypillisest hyvin vauhrikkaast, jopa 300 silsaa tunnis.
ooo
Ruatsin pualustusvoimat harjottelee, Suamen Hornetit on mukana. Pualet koneist on harjotukses sinissi, Turust operoivat koneet punassi. Torettiin et tämä onkin nostalkist. siit onkij jo sata vuat ku Turus oli viimeks punassi joukoi.
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen oli lukenu et nokkoset on hyvinkin terveellist syätävä. Hän aikoo tämän kiältää heti kun saa taas puhutuks. Oli raakasalaattii tehny.
ooo
Ja viäl loppuun päivitys maailmanpolitiikast. Pohjois Korean rakettimiähen ja resirentti Trumpin tapaamisen peruuttamisen peruuttamisen uuristaminen on peruttu .Kai.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa