Uutissi Turust 4.6.2018

Uutissi Turust. Uutisaallokkona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Naantalin Mustan Pilven kaffehuaneen suunnalt kuulin simmosen huhun et arkkihiippakuntaa alettais tästeres ainakin muutaman vuaren sanomaan uurel nimel Luomakunta.
ooo
Sähköautot on hiano keksintö. Tiatokoneihmiset on neuvonu et jos sähköauto kaatuu ni kaikkest helpoin tapa on ottaa stöpseli hetkeks poies seinäst ja käynnistää uurestans.
ooo
Päivän tiatokilpailukysymys. Kuim monta perustuslakivaliokunnaj jäsentä tarvitaav vaihtamaan sähkölamppu? Vastaus Ei yhtään; lampun ostoon ei o viäl rahotust ja sik kun on ni vaihtaminev voi tapahtuu vast muutaman vuaren siirtymäajaj jälke.
ooo
Tukholman maratonil oli jopa 200 juaksijaa vahinkos oikassu kuus kilometrii.Kohtuullisuuren vuaks on kai päätetty et hee saa yäpyyv Grandis ja nauttii kuuden ruakalajin illallisen ja ajaa huamenis puuttuvat 6 kilsaa taksil.
ooo
Päättäjäispäivänä oli opettajainhuanees pikkasen harmiteltu sitä et kaunokirjotus poistettiin opetusohjelmast. Mut torettiin et oli hyvä et saatiin tämä some ja tosipal kuonakirjotusttilal.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa