TPS otti vierasvoiton HIFK-kaukalossa

STT Urheilu

Vaisulla pelikokemuksella varustetun HIFK:n vaikeudet jatkuivat maanantaina jääkiekon Liigassa, kun TPS löi helsinkiläisjoukkueen 4–2.

Turkulaismiehistö voitti edellisen kerran vieraissa joulukuun alussa, seitsemän matkapeliä sitten. HIFK:lle kotitappio oli taas kolmas perättäinen.

– Meidän yv- ja av-peli tavallaan ratkaisi. Molemmilla oli saumoja, ja meillä oli oikein hyvä paikka lopussa, HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen kertoi.

Turkulaisten ylivoimapeli puhkesi ratkaisevasti kukkaan kuuden ottelun jumin jälkeen. Nyt TPS-ylivoima tuotti hedelmää ja nopeasti. Mikael Pyyhtiä viimeisteli alta viiden minuutin mittelön avausmaalin takatolpalta Juuso Pärssisen syötöstä.

Taiston puolivälissä vierasjoukkue karkasi 3–1:een Tyler Steenbergenin viimeisteltyä onnekkaasti ylivoimalla.

– Viisi vastaan viisi -peli toimi, se vaikutti myös yv-pelaamiseen, TPS:n valmentajista ylivoimapelistä vastaava Kari Kalto myhäili.

Vierasjoukkueen alivoimapelaaminen ansaitsee kehut sekin. TPS kuoletti lopussa jopa viiden minuutin jäähyn, jonka aikana HIFK haki tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla.

– Meille tosi tärkeä voitto – ollut vähän nihkeätä viime aikoina, TPS:n Kalto kiitteli.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa