Uutissi Turust 7.2.2022

Uutisi Turust. Uutisrikharttina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Oikaisu. Viime viikol kerrottiin virheellisesti et Liaron Lujan hiihtomestaruuskilpailuis olis yks Linkvisti lyhentäny matkaa pujahtamal mettän läpi. Oikaisu julkaistaan urheilusivullamme.’
ooo
Uusin Ruatsinlaiva on saatu Turun ja Tukholman välise liikenteese. Vikikg Linen johto ehätti kommentoimaan Gloryn saapumist kotisatamaan sanomal et hallelujaa.
ooo
Joku pualinatsiporukka on Turus  askarrellu Leninin patsaan ympäril fanerisen komeron mikä pääasias on herättäny hymähtelyy mut oli joku simmosenkin tviitin laittanu et onhan se sekin mentävä kattomaan ku rakennelma poisteta. Et ei sitä olis luullu koskaan näkeväns kummottos itte Lenini tulee kaapista.
ooo
Kiärrätys on tiätty pualustettava ja hiano asia. Mut see on kyl liikaa ku Iltapäivälehres oli et Victoria Pekhammi on syäny saman aterian joka päivä jo mont vuatta.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa