Keskiviikkossi aurinkoissi hymyhuuli 1.6.2016

Keskiviikkossi aurinkoissi hymyhuuli tarjoll kaikill…

Polittiste nuarisojärjestöje toiminnast ei olp pal tiato nykyä ihmisil. Simmonenki yleine harhaluulo o liikkeel et Nuaret Kotkat olis marttajärjestön nuarisoyhristys.

Yhristykset tiarotta. Turun Laihialaiset ry:n toimisto o suljettu täl viikol ku toiminnanjohtaja o naimissi menny ja o häämatkal Pärnus. Kiireellisis assiois voi soitta kotinumero misä häne nuari frouvas vasta. Se ei lähteny häämatkal ku se on käyny Pärnus jo aikasemmi.

Ulkomailt. Tamperen Sokoksel oli joku flikka ollu vaikeuksis ku siäl oli simmonen kyltti et koira pirettävä sylis rullaportais. Hänel oli menny kaks tunti ennenku hän pääsi toissen kerrokse. Kesti niin kaua ennenku hän sai jostan koira lainaks.

Morjens si vaa!

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa